Functies

Thermomix
De ideale keukenpartner met 12 functies
' De alleskunner in uw keuken '

Mixen 

De krachtige motor van de thermomix mixt tot 10.700 toeren per minuut.

Smoothies, sorbets, cocktails, soepen of gecrusht ijs, alles wordt in een handomdraai

gemixt.

Hakken

Chocolade, suiker, noten, uien, knoflook, parmezaan, kruiden, fruit en groenten - de

thermomix verkleint in enkele seconden alle levensmiddelen in de grootte of de fijnheid

die je zelf wenst. 

Fijnraspen/ malen

Alle graanvariëteiten, maar ook olieachtige zaden zoals noten of sesam kan je in de

thermomix grof of fijn malen. Deeg uit vers gemalen graankorrels is voedingrijk en

gezond.

Mengen

Dressings, dips,yoghurt en zoveel meer: je mengt alle bestanddelen in de gewenste

snelheid.

Roeren

Aan het fornuis staan en continu in potten roeren, is verleden tijd. De functie sudderen    

vervangt het met de hand roeren. Zelfs delicate gerechten zoals spaghetti roert/kookt de   thermomix heel voorzichtig. 

Gecombineerd met de sudderfunctie en de linksomdraaiende functie bereid je

moeiteloos risotto’s of pasta’s zonder dat je continu in de keuken hoeft te staan.

Emulgeren

De Thermomix bereidt voor jou de fijnste mayonaises, aioli’s, dressings, warme  

en koude sauzen helemaal naar je smaak.

 

Opkloppen

Met de bijgeleverde klopper/vlinder worden slagroom en eiwit luchtig gemengd of

stijf geklopt. Romige desserts, zoals chocolademousse, worden hierdoor lekker licht

en luchtig. Ook melk voor cappuccino, soepen en sauzen schuimt de thermomix op.

Stomen

Stomen is een hedendaagse bereidingsmanier, waarbij je snel en gemakkelijk een

gezonde maaltijd op tafel brengt.

Vetarm, vitamine - en voeding rijk eten !  

Combineer naar wens de varoma, de Varoma-inlegtray en het kookmandje, om 'all-in-

one' gerechten en verse producten te maken: vlees of vis met groenten, aardappelen of  

rijst met daarbij een lekkere saus worden in de thermomix moeiteloos gemaakt.

Wegen

Met de geïntegreerde weegschaal weeg je ingrediënten in stappen van 5 g tot 3 kg,

zonder overgieten, zelfs tijdens het koken, tot op 5 gram nauwkeurig.

 

Garen / Verwarmen/ Koken

Altijd de juiste temperatuur,  van 37°C tot 120°C. Niets loopt over, niets brandt aan.

De elektronische voeler behoudt precies de door jou gekozen temperatuur. Zo kunnen

bijvoorbeeld rijstpap of bain-marie gerechten zoals hollandse saus of sabayon niet

mislukken. Soepen, gestoofde producten, groenten, rijst, pudding... de thermomix kookt

alles voor jou. Jij kiest de tijd, de temperatuur en de snelheid, de Thermomix doet de rest.

Pureren

Door de enorm hoge snelheid laten allerlei grondstoffen zich ook perfect pureren.

Maak zelf je babyvoeding, broodbeleg, aardappel- en groentenpurees, dips en

roomsoepen met behoud van kleur en vitamines.

Kneden

Koeken en brood naar eigen smaak snel zelf bakken is geld besparen.

Op de deegstand kneedt de Thermomix zelfs moeiteloos zware degen voor brood en

koeken. Door met interval afwisselend links- en rechtsdraaiend te werken, rijst het

deeg tijdens het bakken zeer gelijkmatig.

 

Maar boven alles kan je beter controleren wat er allemaal in je eten komt - geen

schadelijke additieven, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.  

Mensen die overgevoelig zijn voor bepaalde voedingstoffen kunnen zeker zijn dat het  

voedsel vrij is van allergenen.

 

 

 

Graag meer info? Contacteer mij via mail of op het nummer 0486 24 64 10

Steenhouwersvest 31

2000 Antwerpen

0486 24 64 10

 

VOLG ONS OP FACEBOOK

  • Facebook Social Icon

Thermomix is een gedeponeerd handelsmerk van Vorwerk. Deze site wordt niet door Vorwerk ondersteund, toegestaan of gepromoot. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now